Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε νέα σειρά του Netflix με Μεξικό, εμπόρους και ουσίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε νέα σειρά του Netflix με Μεξικό, εμπόρους και ουσίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε σειρά του Netflix υπέγραψε και θα συμμετάσχει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο και ηθοποιός η σειρά αφορά τη ζωή του Αμάντο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στο Μεξικό και θα προβληθεί φυσικά από τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του OPEN εντόπισε τον Σπαλιάρα στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για Μεξικό, όπου ξεκινούν τα γυρίσματα και απέσπασε δηλώσεις για τη συμμετοχή του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Πέρασα από αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα τον ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάντο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω «κλείσει» για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια.

Είμαι ήδη κουρασμένος, γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά. Όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE