ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ του Ολυμπιακού (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ του Ολυμπιακού (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού σχολίασε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος, σχετικά με παίκτες που αναμένεται να παραχωρηθούν ή να δοθούν δανεικοί από τους «ερυθρόλευκους».

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ του Ολυμπιακού ανέφερε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Στόχος του προπονητή είναι οι Ελ Αραμπί και Σουντανί να έχουν φτάσει σε καλό βαθμό ετοιμότητας μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Και οι δύο αναμένεται να μπουν σταδιακά στα πλάνα του Πορτογάλου για να δώσουν σημαντικές βοήθειες δημιουργικά και στο σκοράρισμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φημολογούμενη πρόταση της Μπολόνια για τον Μπουχαλάκη, τα δεδομένα που επικρατούν με τους Καμαρά, Βούκοβιτς, Κάιπερς, Κωστή, Ανδρούτσο και Μπρούνο.

«Υπάρχει το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Μπουχαλάκη, οι Ιταλοί λένε ότι θα γίνει πρόταση 5 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε να δούμε αν έρθει όντως και αν θα γίνει δεκτή, καθώς είναι στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς. Βούκοβιτς, Κάιπερς δεν υπολογίζονται, θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν», ενώ για τους Ανδρούτσο και Μπρούνο, είπε:

«Ο Ανδρούτσος αυτή τη στιγμή είναι ο τέταρτος κεντρικός χαφ. Αν αποκτηθεί κάποιος άλλος, θα δοθεί δανεικός, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φεύγει. Για τον Μπρούνο δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι φεύγει . Ο Μαρτίνς τον έχει στα πλάνα του. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Πρέπει να διώξει το άγχος που έχει να αποδείξει πράγματα. Είναι εμφανές ότι τον εμποδίζει να αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων του».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top