Συλλυπητήρια Απόλλωνα για τον ξαφνικό θάνατο του Adrian Titcombe – Μονόλεπτος σιγή με Αούστρια

Συλλυπητήρια Απόλλωνα για τον ξαφνικό θάνατο του Adrian Titcombe – Μονόλεπτος σιγή με Αούστρια

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας, σχετικά με τον θάνατο του μέντορα του βραδινού αγώνα με την Αούστρια.

Αναλυτικά:

«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παρατηρητή του αποψινού επαναληπτικού ευρωπαικού
αγώνα με την Αυστρία Βιέννης, Adrian Titcombe, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (15/08), μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Πριν από την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του Adrian Titcombe».

Διαβάστε: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απρόοπτο πριν το Απόλλων-Αούστρια – Απεβίωσε ο παρατηρητής του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE