ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι στο «μενού» - Σε ποιες περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι στο «μενού» - Σε ποιες περιοχές

Εποχική χαμηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 17/8, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό και πιθανώς σε κάποιες περιοχές στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Στα νότια και νοτιοδυτικά παροδικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 18/8, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 19/8, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τρίτη 20/8, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες.

Την Τετάρτη 21/8, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τρίτη.

Την Τετάρτη, αναμένεται και πάλι άνοδος στη θερμοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, αλλά θα παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top