Τραγωδία – «Έφυγε» 19χρονος ενώ έπαιζε μπάσκετ

Τραγωδία – «Έφυγε» 19χρονος ενώ έπαιζε μπάσκετ

«Σοκ» στην κοινωνία της Σάμου προκάλεσε ο θάνατος 19χρονου αθλητή, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ έπαιζε μπάσκετ.

Ο Νίκος Μαθιός «βύθισε» στη θλίψη την κοινωνία της πόλης του, «φεύγοντας» από τη ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με το «samiakonvima.blogspot.com», ο ίδιος βρισκόταν σε στιγμές άθλησης στα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου, όταν έγινε το συμβάν.

Οι ιατροί που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να επαναφέρουν τις αισθήσεις του, όπως και στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Το μοιραίο, όμως, δεν αποφεύχθηκε και ο Μαθιός απεβίωσε στα 19 του χρόνια. Ο ίδιος αναμένεται να ξηδευτεί αύριο (18/8) στις 11 το πρωί, στον ιερό καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Καρλόβασι.

Στην πόλη, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και έρανο για απινιδωτές, με τους κατοίκους να επισημαίνουν την ανάγκη να αγοραστούν μερικοί, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους. Ο πρώτος απινιδωτής, φυσικά, θα πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αθλητή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.