1.184 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στην Πάφο ψηφίζουν για το νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου

1.184 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στην Πάφο ψηφίζουν για το νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου

Σύνολο 1.184 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Επαρχία Πάφου για την εκλογή του νέου Δημάρχου Αμμοχώστου, την Κυριακή 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, ανέφερε πως εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, στην αίθουσα καθηγητών όπου θα τοποθετηθούν ο προεδρεύων και τρεις λειτουργοί.

Όπως ανέφερε η Έπαρχος Πάφου, οι ψηφοφόροι που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την εκλογή του νέου Δημάρχου Αμμοχώστου είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Πάφο, δηλαδή και στους τέσσερις Δήμους της Επαρχίας, στον Δήμο Πάφου, Πέγειας, Γεροσκήπου και Πόλης Χρυσοχούς αλλά και στις κοινότητες.

Ωστόσο, συνέχισε, οι περισσότεροι βρίσκονται στην ενορία Αγίου Θεοδώρου, μετά ακολουθεί ο Μούτταλος και στη συνέχεια η Γεροσκήπου. Στις υπόλοιπες κοινότητες πρόσθεσε, είναι μικρότεροι οι αριθμοί, δηλαδή σε κάποιες έξι ψηφοφόροι, σε άλλες 10, και στην Πόλη Χρυσοχούς 12.

Την Τρίτη (20/08), είπε η κ. Λάμπρου γίνεται η παραλαβή των ψηφοδελτίων, ενώ οι ώρες ψηφοφορίας είναι γνωστές, 07:00 – 12:00 και μετά από τη 13:00 – 18:00.

Σημειώνεται πως πέντε υποψήφιοι διεκδικούν τη Δημαρχία της Αμμοχώστου, οι Λίνος Παπαγιάννης του ΕΛΑ.., Σίμος Ιωάννου Ανεξάρτητος, Νίκος Κάρουλας Ανεξάρτητος, Ανδρέας Λόρδος Ανεξάρτητος και Γιώργος Σταυρή Ανεξάρτητος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE