Ιδέα δεν ΕΧΕΙ ο Ρομπέρζ για τα περί Ομόνοιας…

Ιδέα δεν ΕΧΕΙ ο Ρομπέρζ για τα περί Ομόνοιας…

Τα τελευταία 24ωρα σε μερικά ΜΜΕ «έπαιξαν» πληροφορίες ότι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, συζητά μόνο την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. 

Από το περιβάλλον του παίχτη, διαψεύδεται κατηγορηματικά, ότι είχε οποιαδήποτε επαφή με τους ανθρώπους των πρασίνων της Λευκωσίας.

Ο Γάλλος αμυντικός, μάλιστα, όπως λέει σε ανθρώπους που έχουν καθημερινή επικοινωνία μαζί του, δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη επανένταξη του στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα.

Το ζήτημα είναι ποιες αποφάσεις θα λάβουν τα προσεχή 24ωρα, αυτοί που κρατάνε το μαχαίρι και το καρπούζι στα του προγραμματισμού των κυανολεύκων της Λεμεσού.

Λαμβανομένου υπόψη, ότι οι 15 θέσεις κοινοτικών/ξένων στον κατάλογο Α’ έχουν συμπληρωθεί, αν επαναφέρουν Ρομπέρζ ή αποκτήσουν άλλον παίχτη, θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος άλλος (πρώτος υποψήφιος παραμένει ο Μπεσάτ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.