ΚΥΠΡΟΣ: Όταν δεν θέλεις να σου ενοχλήσουν το καρπούζι στη θάλασσα κάνεις...τα πάντα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όταν δεν θέλεις να σου ενοχλήσουν το καρπούζι στη θάλασσα κάνεις...τα πάντα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτη η ιδέα που είχε ένας συμπολίτης μας, ούτως ώστε να μην τολμήσει κανείς να του ενοχλήσει το καρπούζι του που το άφησε στη θάλασσα για να παγώσει.

Πρόκειται για μία από τις καλοκαιρινές και εκδρομικές συνήθειες των Κυπρίων πολιτών, οι οποίοι κατά τις εξορμήσεις τους στη φύση, επιδιώκουν να παγώσουν το καρπούζι τους στα νερά της θάλασσας ή του ποταμού.

Αυτή τη φορά, σε γνωστή ομάδα στο Facebook, δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία συμπολίτη ο οποίος τοποθέτησε το βράδυ το καρπούζι του εντός της θάλασσας και μαζί του μία μεγάλη ταμπέλα στην οποία προειδοποιεί τους περαστικούς.

Η εν λόγω ταμπέλα, όπως θα δείτε και στην πιο κάτω φωτογραφία, προειδοποιεί όπως μην τολμήσει κανείς να το μετακινήσει μέχρι να γίνει ... τσακκρί!

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE