ΕΛΛΑΔΑ

Ας σαπίσουν στη φυλακή! Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις που δεν σεβάστηκαν τον Βαγγέλη ούτε νεκρό

Ας σαπίσουν στη φυλακή! Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις που δεν σεβάστηκαν τον Βαγγέλη ούτε νεκρό

Ανάμεσα τους και ένας 50χρονος άνεργος, ο οποίος έχει εκτίσει 10ετή ποινή φυλάκισης, κατηγορούμενος για βιασμό, ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία για το blog, στο οποίο αναρτήθηκαν υβριστικά και χυδαία σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μόλις λίγες ώρες αφού βρέθηκε το άψυχο σώμα του κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου.

Πρόκειται για έναν 50χρονο άνεργο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει εκτίσει 10ετή ποινή φυλάκισης, κατηγορούμενος για βιασμό, ναρκωτικά και οπλοκατοχή και άλλους δύο φοιτητές, έναν 25χρονο από την Αθήνα και έναν 28χρονο από τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαχειριστής της ιστοσελίδας φέρεται να είναι ο 28χρονος που κάνει το μεταπτυχιακό του στη Μυτιλήνη, ενώ οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα του Twitter για άλλα δύο άτομα.

Ο άγνωστος εκβιασμός και οι ομολογίες των Κρητικών

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, συμφοιτητές του τον απειλούσαν με κάποιες φωτογραφιες και βίντεο. «Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας. Δίνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο για να γελάσουμε. Ο Βαγγέλης κάποιες φορές γελούσε».

Κι όμως, η φράση ανήκει σε έναν από τους τέσσερις φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που φέρονται να έκαναν χοντρές πλάκες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Και σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», αυτός δεν είναι ο μόνος που έχει ομολογήσει στην Ασφάλεια Ιωαννίνων τους τραμπουκισμούς σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα των νεαρών από την Κρήτη όχι μόνο βασάνιζε τον Βαγγέλη, αλλά τραβούσε σε βίντεο και φωτογραφίες τα «κατορθώματά» της απειλώντας ότι θα τα δώσει στη δημοσιότητα. Το σοκαριστικό αυτό υλικό, στο οποίο απεικονίζονται οι Κρητικοί να κάνουν άγριο bullying στον άτυχο φοιτητή, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top