Η επόμενη μέρα του ντέρμπι και τα κέρδη

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι και τα κέρδη

Μεγάλη ευκαιρία και για το ΑΠΟΕΛ αλλα και για τον Απόλλωνα είναι ο αυριανός μεγάλος αγώνας στο ΓΣΠ .

Ας πάρουμε τα θετικά για το ΑΠΟΕΛ . Μια νίκη αύριο με τα τόσα προβλήματα ασφαλώς θα είναι μια μεγάλη ένεση ηθικού και ψυχολογίας για τους γαλαζοκίτρινους. Ο Φίνκ ξέρει καλά πως το αυριανό παιχνίδι είναι ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και αν έρθει σε αυτό το κρίσιμο στάδιο η νίκη θα αποτελέσει ένα ακόμα κίνητρο και για τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα. Το θετικό στοιχείο το προφανές είναι ασφαλώς η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας αν καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα κέρδη για τον Απόλλωνα αν καταφέρει να κερδίσει θα είναι περισσότερα κατά την άποψη μας. Καταρχήν μια νίκη στο άντρο του αντιπάλου θα είναι ότι καλύτερο για τους γαλάζιους που θα αποσπαστούν από το ΑΠΟΕΛ κατά τέσσερις βαθμούς. Παράλληλα η νίκη μετα από πολλά χρόνια θα αποτελέσει ίσως και το μεγαλύτερο ψυχολογική ένεση αφού αν καταφέρουν να ξεφύγουν με τέσσερις βαθμούς με την νίκη ο τίτλος θα είναι εξαρτάται μόνο από τον Απόλλωνα και τους παικτες του.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.