ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την Μπόκα Τζούνιορς δανεικός στην Πάφο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Από την Μπόκα Τζούνιορς δανεικός στην Πάφο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Mεταγραφική ανακοίνωση από την Πάφο με την οποία γνωστοποιεί την προσθήκη του επιθετικού ποδοσφαιριστή Μαρσέλο Τόρες με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά:

«Από τη φημισμένη Boca Juniors, μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικές ομάδες του πλανήτη … στην PAFOS FC.
Ο Marcelo Torres αποτελεί ακόμη μια σημαντική και ποιοτική προσθήκη στην επίθεση της ομάδας μας, ενώ αποτελεί μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον.
Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον πολύ ταλαντούχο Αργεντινό ποδοσφαιριστή Marcelo Torres, με τη μορφή δανεισμού, για ένα έτος.
Ο Marcelo είναι 21 ετών (6/11/1997) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της CA Banfield ως δανεικός από της ομάδα της Boca Juniors, στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής Superliga.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Boca Juniors.
Μάλιστα είναι Διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ20 της Αργεντινής με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα νέων της Νότιας Αμερικής 2017, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα.
Καλωσορίζουμε το Marcelo στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top