ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mεγάλο προβάδισμα για Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρό Αστέρα

Mεγάλο προβάδισμα για Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρό Αστέρα

H Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε με καθαρό σκορ απέναντι στην Ρόζενμποργκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Ρόζενμποργκ. Ισόπαλο 2-2 στη Βέρνη με την Γιουνγκ Μπόις ο Ερυθρός Αστέρας. 

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε με καθαρό σκορ έναντι της Ρόζενμποργκ με τον Πέτκοβιτς (με χτύπημα πέναλτι) και τον Όρσιτς να «καθαρίζουν» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε προβάδισμα με το 2-2, με τους Ντεγκενέκ και Γκαρσία να γυρνάνε το παιχνίδι από το 1-0 υπέρ των Ελβετών, αλλά ένα μαρκάρισμα του Μποάκιε έφερε το πέναλτι και την ισοφάριση από τον Οαρό.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2-0
(8’ πεν. Πέτκοβιτς, 28’ Όρσιτς)

Σαρωτική στο πρώτο μέρος η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασε σε σκορ πρόκρισης με 2-0 από το 28ο λεπτό, αλλά από εκεί και μετά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φανεί ψύχραιμη και εύστοχη. Ο Λούντεμο στο 7ο λεπτό ανέτρεψε τον Πέτκοβιτς με τον ίδιο παίκτη που κέρδισε το πέναλτι να εκτελεί εύστοχα για το 1-0 στο 8’. Στο 28ο λεπτό ο Όρσιτς εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας των Νορβηγών κεραυνοβόλησε τον Χάνσεν για το 2-0, ώστε να δώσει σκορ ασφαλείας. Ο Μόρο στο 34’ σημάδεψε το δοκάρι για να κλείσει έτσι το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ για ένα ακόμα γκολ, ειδικά οι Νορβηγοί που ήθελαν ένα τέρμα, για να έχουν μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο ο Σόντερλουντ ειδικά στο 71’ και το 89’ δεν μπόρεσε να σκοράρει.Προς το τέλος του ματς είχαν και οι Κροάτες μια ακόμα καλή στιγμή με τον Πέτκοβιτς, χωρίς να βρουν όμως δίχτυα.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2
(7’ Ασαλέ, 76’ πεν. Οαρό – 18’ Ντεγκενέκ, 46’ Εζέκιελ Γκαρσία)

Ο Ερυθρός Αστέρας παρά το γκολ που δέχτηκε νωρίς από τον Ασαλέ με αριστερό σουτ κατόρθωσε να βγάλει αντίδραση και ύστερα από ένα δεκάλεπτο μετά από ασίστ του Μάρκο Μάριν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Οι Πάνκοφ και Μάριν απείλησαν στο 35’ και το 36’ αντίστοιχα για τους Σέρβους που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στην έναρξη του β’ μέρους.

Ο Εζέκιελ Γκαρσία από ασίστ του Γκόμπελιτς έκανε το 1-2, για να απαντήσουν οι Ελβετοί στο 76’ όταν ο Μποάκιε ανέτρεψε τον Νγκαμαλέ με τον διαιτητή να τσεκάρει το VAR και ο Γκιγιόμ Οαρό που λίγο νωρίτερα είχε μπει στο ματς, έκανε το 2-2 από την άσπρη βούλα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top