Ο πρώτος στα «ΚΑΥΤΑ» ντέρμπι και θέλει να μην δώσει… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στις ομάδες

Ο πρώτος στα «ΚΑΥΤΑ» ντέρμπι και θέλει να μην δώσει… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στις ομάδες

Πρώτο ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ ΑΕΛ – Ανόρθωσης η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο Γιώργος Νικολάου.

Σίγουρα, είναι νωρίς σε αυτή τη νέα αγωνιστική περίοδο, τίποτα δεν θα κρίνει το όποιο αποτέλεσμα και εάν υπάρξει στο ντέρμπι, αλλά ο Κύπριος ρεφ έχει την ευθύνη να μοιράσει το καρπούζι στα δύο και να μην δώσει δικαιώματα σε κάποια από τις δύο ομάδες να εκφράσουν παράπανα και να ξεκινήσει τόσο νωρίς το πολυσυνηθισμένο φαινόμενο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο σκηνικό παραπόνων και δηλώσεων για τα διαιτητικά λάθη.

Είναι πολλές οι φορές, πολλά τα παραδείγματα, κυρίως σε ντέρμπι του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, όπου οι ομάδες που δεν κερδίζουν τα… βάζουν με τη διατησία.

Ας δώσει… απαντήσεις ο Γιώργος Νικολάου από το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE