ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΑΡΕΤΟ ντέρμπι στο Α΄ ημίχρονο – Απείλησε δύο φορές η Ανόρθωση

ΒΑΡΕΤΟ ντέρμπι στο Α΄ ημίχρονο – Απείλησε δύο φορές η Ανόρθωση

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-2020 ανάμεσα στην Κυπελλούχο ΑΕΛ και την Ανόρθωση, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το πρώτο μέρος κύλησε στη μετριότητα, με την Ανόρθωση να είναι ελαφρώς καλύτερη μετά το πρώτο τέταρτο, να κρατάει μπάλα, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη μεσοαμυντική γραμμή της ΑΕΛ, σε ένα ματς με πολλά λάθη εκατέρωθεν και δυνατές μονομαχίες, που ανάγκασε τον διαιτητή, Γιώργο Νικολάου, να δείξει τέσσερις συνολικά κίτρινες κάρτες στα πρώτα 17 λεπτά, προκειμένου να μη χάσει τον έλεγχο του ματς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πάντως, θα μπορούσε να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις με τον Ντούρις, η πρώτη στο 20΄, όταν το σουτ που επιχείρησε, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βοζίνια, ενώ στο 37΄, η καρφωτή κεφαλιά που έκανε από καλή θέση μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου, δεν βρήκε στόχο.

Από την άλλη, η ΑΕΛ ήταν παντελώς ακίνδυνη επιθετικά, αγωνιζόμενη μάλιστα χωρίς κλασικό επιθετικό, με προβλήματα στην ανάπτυξη και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της. Ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία τελική προσπάθεια (!), ενώ η μόνη… καλή προϋπόθεση που είχε, ήταν στο 12΄ με τον Γκαζαριάν, ο οποίος προσπάθησε να απειλήσει με διπλή προσπάθεια, αλλά τα σουτ που έκανε, κόντραραν σε αντιπάλους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top