Δεν μας συνηθίζουν, ο ρεφ του ΑΕΛ-Ανόρθωση το… ΠΡΑΤΤΕΙ

Δεν μας συνηθίζουν, ο ρεφ του ΑΕΛ-Ανόρθωση το… ΠΡΑΤΤΕΙ

Νωρίς νωρίς ο διαιτητής του πρώτου ντέρμπι του πρωταθλήματος, Γιώργος Νικολάου, θέλει να ελέγξει τον αγώνα ΑΕΛ-Ανόρθωση, όπου μέσα σε 20 λεπτά, έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες, τρεις για τους γηπεδούχους και μία για την «Κυρία»!

Δεν συνηθίσαμε πάντως, τόσα χρόνια σε ντέρμπι ο ρεφ να είναι τόσο… αυστηρός και να βγάζει την κάρτα από την τσέπη του τόσο συχνά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Σωστές πάντως, οι κίτρινες που έδειξε στα δυνατά φάουλ που έγιναν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE