ΞΑΦΝΙΑΣΕ για τα καλά ο Κέρκεζ με το σχήμα του στην πρεμιέρα – Οι επιλογές που δεν… προβλέπονταν

ΞΑΦΝΙΑΣΕ για τα καλά ο Κέρκεζ με το σχήμα του στην πρεμιέρα – Οι επιλογές που δεν… προβλέπονταν

Αιφνιδίασε με τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, για το αποψινό (19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση ο Ντούσαν Κέρκεζ!

Η κίνηση που… ξάφνιασε περισσότερο, ήταν η επιλογή του Χάρη Κυριάκου στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Νιλς Τεϊσέιρα που έμεινε στον πάγκο, ενώ μόνο σίγουρες δεν ήταν οι επιλογές των Τζούνιορ και Τόρες που πήραν φανέλα βασικού, αφού ο πρώτος προερχόταν από τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Επίσης, μόνο ως έκπληξη μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός πως είναι στον πάγκο οι Ζντραβκόφσκι και Χουράδο, ειδικά ο δεύτερος, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας πέρσι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.