Έστειλε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της μητέρας της από το νέο της δωμάτιο – Ξέχασε όμως να τις 'κρύψει'

Έστειλε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της μητέρας της από το νέο της δωμάτιο – Ξέχασε όμως να τις 'κρύψει'

Το νέο της δωμάτιο θέλησε να δείξει μια νεαρή στη μητέρα της, χωρίς ωστόσο να καλύψει τις 'αμαρτίες' της.

Ο λόγος για την Ella, η οποία θέλησε να δείξει τις αλλαγές που έκανε στο φοιτητικό δωμάτιο της στη μητέρα και κατ' επέκταση στην οικογένειά της.

Έτσι η μητέρα της νεαρής της ζήτησε φωτογραφία από τον ανανεωμένο χώρο της.

Ξέχασε όμως στο κρεβάτι της, τις χειροπέδες – που χρησιμοποίησε όπως μόνο εκείνη γνωρίζει – με τη μητέρα της να τις εντοπίζει άμεσα.

Έτσι τη ρώτησε τί γυρεύουν στο κρεβάτι της οι χειροπέδες, που κρέμονταν σε όχι και τόσο ευδιάκριτο σημείο.

Η νεαρή της ανέφερε πως ήταν για τις ανάγκες μιας ταινίας που γυρίζει ένας φίλος της, με την μητέρα της να μην την πιστεύει – νομίζοντας πως τις χρησιμοποιούσε για... άλλες δραστηριότητες – και να τη διατάζει να τις αφαιρέσει άμεσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE