ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Επικίνδυνα προϊόντα, τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) περισσότερες πληροφορίες για τα επικίνδυνα προϊόντα, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX.

 http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/                                              

Για τον πίνακα των προϊόντων πατήστε εδώ.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί το καταναλωτικό κοινό, σε περίπτωση που εντοπίσει τα προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος στα τηλέφωνα 22405604 ή 22405663.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE