ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι» ξένος στόπερ

Σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι» ξένος στόπερ

Το «τριφύλλι» κινείται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και το sdna.gr, γράφει για μια μυστική άφιξη στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «πρασίνων».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ενίσχυση στα μετόπισθεν αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους «πράσινους» κι ενώ οδεύουμε προς το φινάλε του καλοκαιρινού παζαριού.

Η απόκτηση ενός ικανού στόπερ ο οποίος θα ΄χει την ικανότητα να…καθαρίζει φάσεις τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα και συγχρόνως να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω είναι το (μεταγραφικό) ζητούμενο για τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα.

Μάλιστα αν έχει την δυνατότητα να παίζει με την ίδια ευχέρεια κι ως κόφτης, τότε ακόμα καλύτερα, δεδομένου πως δεν περισσεύουν χρήματα για δύο ξεχωριστές προσθήκες στο ρόστερ.

Και για να περάσουμε στο… ζουμί του ρεπορτάζ, κατά μία πληροφορία του SDNA, ξένος στόπερ ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους» το τελευταίο διάστημα, αναμένεται (κάτω από απόλυτη μυστικότητα) ακόμα και την Τετάρτη (28/8) στην Αθήνα για τις τελικές και κατ΄ιδίαν συζητήσεις σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε πως στο «τριφύλλι» συνηθίζουν και έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τον τρόπο να φέρνουν παίκτες (για ξενάγηση και συζητήσεις) στην Αθήνα κάτω απ΄την…μύτη όλων.

Μένει να φανεί στην προκειμένη περίπτωση, κατά πόσον η συγκεκριμένη πληροφορία περί άφιξης ξένου κεντρικού αμυντικού την Τετάρτη (28/8) στην Αθήνα θα επιβεβαιωθεί ή όχι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top