Πάτρα 2019 : Σημαιοφόρος η Μαριώτα στην τελετή λήξης

Πάτρα 2019 : Σημαιοφόρος η Μαριώτα στην τελετή λήξης

Η Πάτρα αποχαιρέτησε τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες!

Η τελετή λήξης το βράδυ του Σαββάτου σηματοδότησε το τέλος των Αγώνων – Σημαιοφόρος της Κύπρου η Μαριώτα Αγγελοπούλου

Οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες ανήκουν στο παρελθόν! Με την τελετή λήξης το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου, σε ένα γεμάτο κεντρικό γήπεδο με 2500 θεατές και στην παρουσία εκατοντάδων αθλητών, ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι Αγώνες, μετά από δράση επτά ημερών.

Σημαιοφόρος της Κύπρου στην τελετή λήξης ήταν η «αργυρή» στο beach volley Μαριώτα Αγγελοπούλου, για την οποία η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή, αφού ο πατέρας της είναι Πατρινός και η πόλη της Πελοποννήσου το δεύτερο της σπίτι!

Η Πάτρα αποδείχτηκε τελικά εξαιρετική οικοδεσπότης, παρά τις καθυστερήσεις στην προετοιμασία και τις ανησυχίες που εκφράστηκαν πριν τους Αγώνες. Εν τέλει, όλα κύλησαν ομαλά και οι Έλληνες αποδείχτηκαν, γι’ άλλη μια φορά, εξαιρετικοί οικοδεσπότες μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Η τελετή λήξης αποτέλεσε ένα μεγάλο πάρτι, με μπόλικη μουσική και χορό, με τους αθλητές των 26 χωρών να απολαμβάνουν τη γιορτή όλοι μαζί, ειρηνικά, στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αξιών.

Στο τελετουργικό μέρος, αφού έκανε την ομιλία του ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Αμάρ Αντάντι, όπου ευχαρίστησε την Πάτρα για την άριστη φιλοξενία, έγινε η παράδοση της σημαίας των Μεσογειακών Αγώνων στον πρόεδρο της ΔΕΜΑ και στον γεν. γραμματέα κ. Ιάκωβο Φιλιππούση, με το επόμενο… Παράκτιο ραντεβού να κλείνεται για το 2023 στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η επόμενη σύναξη των 26 χωρών της Μεσογείου θα γίνει, βέβαια, το 2021 στο Οράν της Αλγερίας και τους 19ους παραδοσιακούς Μεσογειακούς Αγώνες.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE