ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε από την Κάλιαρι η Ιντερ, διπλό στην Αταλάντα η Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε από την Κάλιαρι η Ιντερ, διπλό στην Αταλάντα η Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιντερ και Tορίνο πέτυχαν σημαντικές εκτός έδρας νίκες σε βάρος των Κάλιαρι (1-2) και Αταλάντα (2-3) αντίστοιχα και μαζί με την Γιουβέντους είναι οι μοναδικές με 2×2 στην Serie A.

Οι Nerazzurri από τις πρώτες αγωνιστικές στο Campionato αποδεικνύουν ότι θα έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο και μετά τη νίκη σε βάρος της Κάλιαρι, πάτησε στην κορυφή μαζί με την Γιουβέντους. Η Ιντερ προηγήθηκε με κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 27′, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης η Κάλιαρι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με τον Ζοάο Πέδρο. Στο 72′ ο Σένσι κέρδισε πέναλτι για τους Μιλανέζους με υπέροχη ενέργεια και ο Λουκάκου ήταν ψύχραιμος παρά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Ολσεν, Νάντες, Κλάβαν, Τσιπιτέλι, Πιζακάνε (75’ Κάστρο), Πελεγκρίνι, Ρογκ, Ναϊνγκολάν (85’ Τσιγκαρίνι), Ιονίτα, Ζοάο Πέδρο, Τσέρι (46’ Σιμεόνε)

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Καντρέβα (79’ Γοδίν), Ντ’ Αμπρόζιο, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Σένζι, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (69’ Μπαρέλα), Μαρτίνες (78’ Πολιτάνο), Λουκάκου

 

Στα άλλα ματς που έγιναν το βράδυ της Κυριακής, η Τορίνο πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-3 σε βάρος της Αταλάντα. Η Granata άνοιξε το σκορ με τον Μπονιφάτσι στο 24′, όμως στο 38′ ο Ζαπάτα ισοφάρισε και ο ίδιος στο 54′ έδωσε κόντρα στη ροή του αγώνα το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ματσάρι όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και αφού στο 57′ με τον Μπερενγκέρ επανέφερε την ισορροπία και στο 66′ με τον Ιτσο πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Ευρεία νίκη πήρε η Σασουόλο με 4-1 κόντρα στην Σαμπντόρια με τον Ντομένικο Μπεράρντι να πετυχαίνει χατ-τρικ, ενώ η Πάρμα πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε με 1-3 με τους Ζερβίνιο, Γκαλιόλο, Ινγκλέζε να σκοράρουν. Η Τζένοα υποχρέωσε σε δεύτερη ήττα την Φιορεντίνα με το 2-1 στην Γένοβα, ενώ στη μάχη των νεοφώτιστων, η Ελλάς Βερόνα λύγισε εκτός την Λέτσε (0-1).

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top