ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρέζα, ο Λαφράνς και η… μεταγραφική αυλαία

Ο Ρέζα, ο Λαφράνς και η… μεταγραφική αυλαία

Η μεταγραφική περίοδος έφτασε στο τέλος της και στον ΑΠΟΕΛ, προσπαθούν να διαμορφώσουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν κάποια «παραθυράκια» που μπορούν να γίνουν με το «κλείσιμο» των μεταγραφών.

Για παράδειγμα, μία Κυπριακή ομάδα μπορεί να δώσει παίκτη σε άλλη, μέχρι τις 2/9, ενώ επίσης μέχρι τη Δευτέρα, (02/09), μπορούν να πωλήσουν ή να δώσουν παίκτες δανεικούς σε κάποιες χώρες. Αυτές είναι οι Γερμανία, Aυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Πολωνία, Ρωσία, Σκωτία, Ουκρανία, Τουρκία και Κροατία. Ο λόγος είναι γιατί σε αυτές τις χώρες τότε τελειώνει η μεταγραφική τους περίοδος. Επίσης, οι Κυπριακές ομάδες, μέχρι την Παρασκευή  (06/09), μπορούν να εντάξουν στο δυναμικό τους άνεργους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος που έφυγε από του γαλαζοκίτρινους πριν λίγες μέρες ήταν ο Ράφα Ρομό, ο οποίος ήταν γνωστό πως θα έβλεπε την πόρτα εξόδου. Τώρα, σειρά παίρνει ο Ρέζα, με το συμβόλαιο του Ιρανού να είναι ιδιαίτερα ψηλό και τον Ντομένικο Τέτι να προσπαθεί να βρει λύση.

Ο Λαφράνς, θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, με την Πάφο να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Μηνάς Αντωνίου, θα παραχωρηθεί στην ΑΕΛ ως δανεικός και η τελευταία εξέλιξη με τον Ανδρέα Μακρή, είναι πως ο Τόμας Ντολ, τον θέλει στην ομάδα.

Έτσι, με τα πιο πάνω δεδομένα, ολοκληρώνεται το ρόστερ για τη φετινή περίοδο, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει μεταγραφή καταλόγου β’ με τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή να έχει ανοικτή γραμμή με τον Γερμανό προπονητή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top