Mάλλον ΕΡΧΕΤΑΙ επιθετικός! Μένει ΛΕΜΕΣΟ ο Ιβάν…

Mάλλον ΕΡΧΕΤΑΙ επιθετικός! Μένει ΛΕΜΕΣΟ ο Ιβάν…

Ο Ιβάν Κάρλος ενημέρωσε χθες τους υπεύθυνους της ομάδας, ότι θα τιμήσει κανονικά το συμβόλαιο του. Ως εκ τούτου, δεν τίθεται πλέον θέμα να φύγει για ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. 

Όπως γράψαμε τη Δευτέρα το βράδυ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου έφερε πρόταση 100 χιλιάδων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε. Χθες σε κάποια στιγμή, ο παίχτης είχε πει στους υπεύθυνους των κυπελλούχων, ότι προτιμούσε να αποχωρήσει.

Είναι αρκετές οι πιθανότητες, μέχρι την Παρασκευή, να αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής. Υπάρχει ανοικτή θέση στον Κατάλογο Α’, μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Αντόνια.

Παραμένει κανονικά στο ρόστερ, ο Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE