ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα για τη νίκη επί της Ελλάδας (BINTEO)

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα για τη νίκη επί της Ελλάδας (BINTEO)

Ο δημοσιογράφος που μετέδωσε τη νίκη της Βραζιλίας απέναντι στην Ελλάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν άντεξε, και μετά το φινάλε του αγώνα έβαλε τα κλάματα, ενώ ακόμη περιέγραφε όσα γίνονταν! (VIDEO)

Το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βραζιλία ήταν συγκλονιστικό, η «σελεσάο» λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει στο φινάλε (με το αντιαθλητικό φάουλ του Ράφα Λουζ και το φάουλ του Ντίντι Λουσάντα στον Κώστα Σλούκα), αλλά εν τέλει κέρδισε και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το απόλυτο σε νίκες (3/3).

Η ένταση του αγώνα και η επιθυμία για νίκη άγγιξε μέχρι και τους δημοσιογράφους που μετέδιδαν το παιχνίδι για λογαριασμό της βραζιλιάνικης τηλεόρασης. Ο Ρόμπι Πόρτο του «Spor TV» δάκρυσε μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με την κάμερα που υπήρχε στο στούντιο της μετάδοσης να καταγράφει την στιγμή!

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top