ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ 26ΧΡΟΝΗΣ: Προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τη σορό της σε θάμνους- Ο μεγάλος γρίφος γύρω από την τραγωδία

ΘΑΝΑΤΟΣ 26ΧΡΟΝΗΣ: Προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τη σορό της σε θάμνους- Ο μεγάλος γρίφος γύρω από την τραγωδία

Την άκρη του νήματος γύρω από τον θάνατο της 26χρονης Κύπριας προσπαθούν να βρουν οι τοπικές Αρχές στο Brisbane της Αυστραλίας. Οι έρευνες δεν έχουν δώσει ακόμα απαντήσεις γύρω από τις συνθήκες του χάμου της νεαρής.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η σορός της Ιόλης Χατζηλύρα, της οποίας ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία, εντοπίστηκε σε πάρκο από εργάτες συντήρησης, ενώ δίπλα στο άψυχο κορμί της βρέθηκαν κάποια από τα έργα τέχνης της.

Αυτό που προβληματίζει την τοπική Αστυνομία και αποτελεί τον μεγάλο γρίφο που καλούνται να λύσουν είναι το γεγονός πως πέραν από εκδορές και μώλωπες στο σώμα της, έλειπαν και κάποια από τα ρούχα της, με το σενάριο ακόμα και της σεξουαλικής κακοποίησης να μην έχει αποκλειστεί.

Επιπρόσθετα, δεν εντοπίστηκε ούτε το πορτοφόλι, αλλά ούτε και το κινητό της, κάτι μάλιστα που δυσκόλεψε το έργο των Αρχών να εντοπίσουν την ταυτότητα της 26χρονης.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ντετέκτιβ-επιθεωρητή υπάρχουν ενδείξεις πως ό,τι και αν έγινε, κάποιος/οι προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τη σορό της Ιόλης σε θάμνους, ενώ προβληματίζει και η τοποθεσία που βρέθηκε νεκρή, καθώς το σπίτι της άτυχης νεαρής βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πόλης. Ωστόσο, εκφράζεται η βεβαιότητα πως στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή είναι και ο χώρος όπου έχασε τη ζωή της.

Όλα αυτά τα στοιχεία προσπαθούν να δέσουν οι Αρχές και να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, ενώ να θυμίσουμε πως ο αδελφός της μιλώντας στην Brisbane Times ανέφερε ότι η Ιόλη είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ η οικογένεια βιώνει μια δεύτερη τραγωδία, καθώς το 2014 τα τέσσερα αδέλφια έχασαν τη μητέρα τους, η οποία «έσβησε» νικημένη από τον καρκίνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top