ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ 26ΧΡΟΝΗΣ: Ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο η άτυχη Ιόλη- «Αντιμετώπιζε προβλήματα» λέει ο αδελφός της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ 26ΧΡΟΝΗΣ: Ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο η άτυχη Ιόλη- «Αντιμετώπιζε προβλήματα» λέει ο αδελφός της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονισμένος από την απώλεια της 26χρονης ο μεγάλος αδελφός της Ιόλης Χατζηλύρα, ο οποίος μίλησε στην Brisbane Times για τον ξαφνικό χαμός τη Ιόλης.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος- Michael Χατζηλύρας δεν είχε τακτική επαφή με την αδελφή του, ενώ είχε να την δει από το 2016, όταν η Ιόλη μετακόμισε μόνιμα στο Brisbane της Αυστραλίας όπου διαμένει και ο πατέρας τους.

Ο νεαρός περιέγραψε το πως πληροφορήθηκε για τον τραγικό χαμό της αδελφής του.

 «Ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο τα μεσάνυχτα και μου ανέφερε ότι τον αναζητούσε η Αστυνομία (προφανώς για να του ανακοινώσει την τραγική είδηση). Μου είπε να μην το πω σε κανένα από τα αδέλφια μου, αλλα είμαι σίγουρος πως τώρα το γνωρίζουν. Ήμουν ο πρώτος που κάλεσε γιατί είμαι ο μεγαλύτερος» ήταν τα λόγια του νεαρού Αλέξανδρου.

Ο αδελφός της άτυχης Ιόλης δεν μάσησε τα λόγια του και ανέφερε ότι δεν είχε συχνή επαφή με την αδελφή του τα τελευταία χρόνια, καθώς η 26χρονη είχε ένα ανθυγιεινό τρόπο ζωής και είχε απομακρυνθεί.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «αν μπορούσα να της πω κάτι, θα ήταν αυτό που της έλεγα πάντα, να προσέχει τον εαυτό της», συμπληρώνοντας πως η Ιόλη είχε μια ευγενική ψυχή και δεν επιθυμεί να επικεντρωθεί στα αρνητικά, αλλά να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις από την αδελφή του.

Αποκαλύπτει παράλληλα πως η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν την περασμένη βδομάδα, με την Ιόλη να του εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει (μετακομίσει) στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top