ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήγε Σεβίλλη η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ – Για ποιο λόγο

Πήγε Σεβίλλη η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ – Για ποιο λόγο

H Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του European Association for Sport Management (EASM), που πραγματοποιήθηκε στη Σεβίλλη στις 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Δρ. Παπαμιλτιάδη είναι εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου του ΕΑSΜ από τον Σεπτέμβριο του 2018 με καθήκοντα την ανάπτυξη δικτύου συνεργασιών του Οργανισμού με άλλους διεθνείς και εθνικούς αθλητικούς οργανισμούς. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας εξετάστηκε η στρατηγική για την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού αλλά και της επιστήμης της αθλητικής διοίκησης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Με το πέρας της Συνεδρίας του Συμβουλίου του EASM πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 27ου Διεθνούς Συνεδρίου του EASM στο οποίο συμμετέχουν 550 περίπου ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες σε θέματα αθλητικής διοίκησης από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν μεταξύ άλλων θέματα σχετικά με την αθλητική διακυβέρνηση, το αθλητικό μάρκετινγκ, τη στρατηγική, την ηγεσία ,τον αθλητικό τουρισμό και το αθλητικό δίκαιο. Η Δρ. Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη συμμετείχε, εκπροσωπώντας το Συμβούλιο του EASM και τον ΚΟΑ, στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα συζήτησης την ισότητα των φύλων στα κέντρα λήψης αποφάσεων των αθλητικών οργανισμών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top