ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το γκολ «ξύπνησε» την Εθνική μας που ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος

Το γκολ «ξύπνησε» την Εθνική μας που ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Κύπρο και Καζακστάν για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου για τα προκριματικά του Γιούρο 2020, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο ισόπαλο 1-1. Σέτκιν στο 2′ και Πιέρος στο 39′ τα γκολ. Το τέρμα των Καζάκων, «ξύπνησε» την Εθνική μας, που ήταν πολύ ανώτερη.

Οι Καζάκοι, μόλις στο 2′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Σέτκιν, μετά από ένα λάθος που έγινε στη μεσαία γραμμή από τον Κάστανο, βγαίνοντας στην αντεπίθεση και με κοντινή προβολή, έγραψε το 1-0.

Στο 10′ η Κύπρος απείλησε. Εκτελέστηκε το φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Νεπογκόντοφ έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Μερκή που έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο πέρασε πάνω από την εστία.

H Eθνική μας, συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 18′ ο Πιέρος, έδωσε ωραία με τακουνάκι μέσα στην περιοχή για τον Παπουλή, με τον επιθετικό του Απόλλωνα, να κάνει το πλασέ και τον Γερλάνοφ, να προλαβαίνει την υστάτη να βάλει την κόντρα, και να διώχνει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Πιέρος, με σουτ εκτός περιοχής βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Νεπογκόντοφ, όμως πρώτα ο Καζάκος τερματοφύλακας, ακούμπησε λίγο την μπάλα και κατέληξε σε κόρνερ.

Εκεί που οι ρυθμοί του αγώνα, άρχισαν να πέφτου, ο Νικόλας Ιωάννου με εξαιρετική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πιέρο, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που «έκλεισε» το ημίχρονο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top