Τα «κανόνια», το φρέσκο γνώριμο «αίμα» και το… σπλάχνο

Τα «κανόνια», το φρέσκο γνώριμο «αίμα» και το… σπλάχνο

Μέσα από τη φιλική εξάρα που σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου (07-09) η ΑΕΛ επί του ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα ο προπονητής, Ντούσαν Κέρκεζ, είδε το πρόσφατο απόκτημα της ομάδας, Μηνά Αντωνίου (ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λεμεσιανή ομάδα) να σημειώνει δύο γκολ, τον πρώτο της σκόρερ στην περασμένη σεζόν, Ρούμπεν Χουράδο, να είναι στο βασικό σχήμα και να βρίσκει νωρίς στο παιχνίδι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, όπως και το πρώτο απόκτημα στη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, Ιβάν Κάρλος, να σκοράρει και αυτός.

Επίσης, τον δρόμο προς τα δίκτυα βρήκε και ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής, Ανδρέου, όπως και ο Νιλς Τεϊσέιρα.

Πέρα αυτών, όμως, αξιοσημείωτο είναι η χρησιμοποίηση του γιου του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων.  Ο Στράχινια Κέρκεζ είναι εδώ και χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΛ και επί της ευκαιρίας ο προπονητής της ομάδας τον είχε μαζί του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, δίδοντας του την ευκαιρία έστω και για μερικά λεπτά ως αλλαγή να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα, να πάρει κάποιες σημαντικές εμπειρίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE