Μπεν Σιμόν: «Θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα – Δέχομαι την κριτική»

Μπεν Σιμόν: «Θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα – Δέχομαι την κριτική»

Oι δηλώσεις του Ραν Μπεν Σιμόν ενόψει του αγώνα με το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του 9ου ομίλου για τα προκριματικά του Γιούρο 2020. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ματίας Σπόλιαριτς.

Αναλυτικά: 

Αρχικά είπε: «Οι ποδοσφαιριστές μου θα προσεγγίσουν με σοβαρότητα τον αγώνα παρά το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στη Κύπρο. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να μην τα καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να περάσουμε κάποια στάδια για να καταφέρουμε να αλλάξουμε το επίπεδο μας. Συγκεντρωνόμαστε στα θετικά του κάθε αγώνα, θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με κάποιους έμπειρους. Θεωρώ πως θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα».

Για την κριτική: «Ήρθαμε να νικήσουμε το Σαν Μαρίνο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι σωστή. Κρατάμε τα καλά πράγματα από τους αγώνες, η κριτική είναι μέρος της ζωής μας πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι με την κριτική. Όμως την δέχομαι, σέβομαι τις απόψεις που εκφράζονται για την ομάδα».

Το κείμενο ανανεώνεται… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.