Χαμός 2,5 ετών παιδιού στην Αργάκα – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του

Χαμός 2,5 ετών παιδιού στην Αργάκα – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου αγγελουδιού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το Σάββατο (07/09), στην πισίνα οικίας στην Αργάκα.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Η διαδικασία ήταν πολύωρη με την ιατροδικαστή να λαμβάνει δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εν λόγω εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως σε κάποιες παραμέτρους του συμβάντος.

Το άτυχο παιδί εντοπίστηκε από τον πατέρα του αναίσθητο στην πισίνα της οικίας τους στην Αργάκα κι αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο. Οι προσπάθειες για να σωθεί ήταν υπεράνθρωπες ωστόσο κατέληξε μετά από λίγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE