Χαμός 2,5 ετών παιδιού στην Αργάκα – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του

Χαμός 2,5 ετών παιδιού στην Αργάκα – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου αγγελουδιού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το Σάββατο (07/09), στην πισίνα οικίας στην Αργάκα.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Η διαδικασία ήταν πολύωρη με την ιατροδικαστή να λαμβάνει δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εν λόγω εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως σε κάποιες παραμέτρους του συμβάντος.

Το άτυχο παιδί εντοπίστηκε από τον πατέρα του αναίσθητο στην πισίνα της οικίας τους στην Αργάκα κι αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο. Οι προσπάθειες για να σωθεί ήταν υπεράνθρωπες ωστόσο κατέληξε μετά από λίγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.