Την προώθηση του Επενδυτικού Σχεδίου συζήτησαν ο Jyrki Katainen και ο Νίκος Αναστασιάδης

Την προώθηση του Επενδυτικού Σχεδίου συζήτησαν ο Jyrki Katainen και ο Νίκος Αναστασιάδης

Στο πλαίσιο των επαφών του για την προώθηση του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Jyrki Katainen είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κύριος Katainen είναι αρμόδιος για Θέσεις Εργασίας, Ανάπτυξη, Επενδύσεις και Ανταγωνιστικότητα.

Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Αντιπρόεδρος Katainen δεν προέβη σε δηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη όπως και με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου και μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει σήμερα ανοιχτό διάλογο με πολίτες και φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το μέλλον της Ευρώπης και θα επισκεφθεί επίσης το Ινστιτούτο Κύπρο, το ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο επικεντρώνεται στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, με στόχο να συμβάλει στον μετασχηματισμό της Κύπρου σε μια οικονομία που βασίζεται στη γνώση με την υποστήριξη κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE