ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30άρες έστησαν ‘επιχείρηση’ απέναντι από Λύκειο –100 ευρώ και με τις δυο ταυτόχρονα…

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30άρες έστησαν ‘επιχείρηση’ απέναντι από Λύκειο –100 ευρώ και με τις δυο ταυτόχρονα…

Μετέτρεψαν σε οίκο ανοχής διαμέρισμα σε πολυκατοικία κεντρικής λεωφόρου της Λάρνακας απέναντι από Λύκειο της παραλιακής πόλης, αλλά πιάστηκαν στα πράσα και θα λογοδοτήσουν.

Ο λόγος για δυο κοπέλες από το Καζακστάν , 33 και 35 χρόνων, οι οποίες πωλούσαν υπηρεσίες έναντι 50 ευρώ. Βέβαια, το μενού περιλάμβανε και ταυτόχρονη συνεύρεση και με τις δυο, έναντι 100 ευρώ…

Οι δυο 30άρες συνελήφθηκαν και την Τετάρτη (11/09) οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε σε βάρος τους διάταγμα προσωποκράτησης για δυο ημέρες. Την Παρασκευή (13/09) θα γίνει καταχώρηση της υπόθεσής τους.

Στη σύλληψή τους προέβη ο ΟΠΕ Λάρνακας, που εδώ και δυο μήνες είχε θέσει υπό παρακολούθηση το διαμέρισμα.

Μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, κατόπιν ερευνών, εντόπισε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, στην υποκατηγορία «Αισθησιακό μασάζ & Υπηρεσίες Ενηλίκων +18», δύο αγγελίες από δύο διαφορετικές αλλοδαπές γυναίκες. Οι υπό αναφορά αγγελίες πρόσφεραν «erotic relaxing massage».

Μέλη του εν λόγω τμήματος έκαναν διακριτική παρακολούθηση του διαμερίσματος και διαπίστωσαν ότι υπήρξε προσέλευση αντρών στην πολυκατοικία, οι οποίοi παρέμεναν εκεί για διάστημα περίπου μισής ώρας.

Εν συνεχεία, στρατολογήθηκαν δύο συνεργάτες της Αστυνομίας, οι οποίοι σε διαφορετικές περιπτώσεις μετέβησαν στο ύποπτο διαμέρισμα κι έκαναν έρωτα με τις δύο γυναίκες έναντι 50 ευρώ ο καθένας. Τα χαρτονομίσματα είχαν παραχωρηθεί προηγουμένως από την Αστυνομία για σκοπούς της επιχείρησης.

Ένας εκ των συνεργατών της Αστυνομία μετέβη άλλη μέρα στο ίδιο διαμέρισμα και ήλθε σε σεξουαλική επαφή ταυτόχρονα και με τις δύο κοπέλες, πληρώνοντας 100 ευρώ, με δύο χαρτονομίσματα των 50, που επίσης του παραχώρησε η Αστυνομία.

Ακολούθησε έφοδος και σύλληψη των δύο γυναικών. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν αριθμός αποδείξεων αποστολής χρημάτων μέσω ιδιωτικής εταιρείας, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σεξουαλικά βοηθήματα και βιβλιάρια με σημειώσεις.

Οι δύο ύποπτες βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top