ΕΛΛΑΔΑ

Θα μιλήσει και με τη Ντιναμό ο Σίντελφελντ

Θα μιλήσει και με τη Ντιναμό ο Σίντελφελντ

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κροατία άφησε ανοικτό ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του να τον κρατήσει στην ομάδα, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και μια από αυτές είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με δηλώσεις του στο «crvenikarton.com» αναφέρθηκε στο όλο θέμα και τόνισε, θα έχει συνάντηση και συζήτηση με τους ανθρώπους της Ντιναμό.

 «Συμφωνήσαμε ότι αυτές τις μέρες που θα είμαι στο Ζάγκρεμπ, να βρεθούμε και να μιλήσουμε. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα νέα. Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε. Επαναλαμβάνω, με ενδιαφέρει γιατί με την Ντιναμό κέρδισα τρόπαια, έπαιξα στα προκριματικά του Champions League και μετά στο Europa League», είπε χαρακτηριστικά ο Σίλντενφελντ.

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια: «Στο παιχνίδι της Κυριακής έπαιξε σχεδόν η μισή ομάδα και για αυτό χάσαμε. Έχουν μείνει ακόμη λίγες αγωνιστικές και δεν φαίνεται πιθανό να φτάσουμε την ομάδα του Πειραιά».

Για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Η κατάσταση είναι... φτωχή. Δυο-τρεις ομάδες ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Την επόμενη σεζόν επιστρέφει η ΑΕΚ, αλλά θα δούμε σε τί κατάσταση θα είναι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top