ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνει κεντρική λεωφόρος στην Λευκωσία - Εργασίες σε μεγάλο μέρος του α/δρομου προς Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνει κεντρική λεωφόρος στην Λευκωσία - Εργασίες σε μεγάλο μέρος του α/δρομου προς Λεμεσό

Κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω οδικών έργων, θα παραμείνει από το απόιγευμα του Σαββάτου (14/9), μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, η λεωφόρος Ιωσήφ Χ"Ιωσήφ, στη Λευκωσία, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας.

Οι εργασίες θα αρχίσουν από τις 6μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου (14/9), ενώ ο δρόμος αναμένεται να δωθεί ξανά στην κυκλοφορία στις 5π.μ. της ερχόμενης Δευτέρας (16/9).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετέυεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Εργασίες διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Σκαρίνου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Λόγω των εργασιών, από τις 7π.μ., μέχρι και τις 4.30μ.μ. του Σαββάτου (14/9), η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200 μέτρων περίπου κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE