ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνει κεντρική λεωφόρος στην Λευκωσία - Εργασίες σε μεγάλο μέρος του α/δρομου προς Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνει κεντρική λεωφόρος στην Λευκωσία - Εργασίες σε μεγάλο μέρος του α/δρομου προς Λεμεσό

Κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω οδικών έργων, θα παραμείνει από το απόιγευμα του Σαββάτου (14/9), μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, η λεωφόρος Ιωσήφ Χ"Ιωσήφ, στη Λευκωσία, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας.

Οι εργασίες θα αρχίσουν από τις 6μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου (14/9), ενώ ο δρόμος αναμένεται να δωθεί ξανά στην κυκλοφορία στις 5π.μ. της ερχόμενης Δευτέρας (16/9).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετέυεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Εργασίες διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Σκαρίνου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Λόγω των εργασιών, από τις 7π.μ., μέχρι και τις 4.30μ.μ. του Σαββάτου (14/9), η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200 μέτρων περίπου κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE