Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Σταντάρ Λιέγης του Λαϊφη –

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Σταντάρ Λιέγης του Λαϊφη –

Μετά την ήττα από την Άντερλεχτ, η Σταντάρ Λιέγης επέστρεψε στις νίκες που την διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας εκτός έδρας με 4-1 της Οστάνδης.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα που της διατήρησαν στην κορυφή του βέλγικου πρωταθλήματος επέστρεψε η Σταντάρ Λιέγης.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Άντερλεχτ, η ομάδα του Τσίμιροτ (βρήκε δίχτυα στο ματς), ξέσπασε απέναντι στην Οστάνδι, επικρατώντας εκτός έδρας με 4-1.

Δύο γκολ για Λιστάινε, και από ένα οι Τσίμιροτ και Μπαστιάν, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Λιέγης. Ο Σακαλά είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 για τους γηπεδούχους στο 31ο λεπτό

Το εμπόδιο της Σεντ Τρούιντεν δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η Μπέβερεν του Φιορίν Ντουρμισάι, που ήρθε ισόπακη εκτός έδρας με 1-1.

Ο Ντιέρκλ στο 62’ πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων με τον Τεισέιρα στο 90′ να ισοαφαρίζει. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή και αγωνίστηκε περίπου 35 λεπτά.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13/09

Σαρλερουά-Γκενκ 2-1
(26’ Μοριόκα, 29’ Νίκολσον – 61’ Ονουάτσου)

Σάββατο 14/09
Οστάνδη-Σταντάρ Λιέγης 1-4
(31’ Σακαλά – 21’, 67’ Λιστάινε, 54’ Μπαστιάν, 80’ Τσίμιροτ)

Έουπεν-Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-1
(64’ Γιον – 45’+4’ Λάριν)

Σεντ Τρούιντεν-Μπέβερεν 1-1
(90′ Τεϊσέιρα – 62’ Ντιέρλκ)

Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ 0-2 (33΄ Ντιατά, 60΄ Μποναβεντούρ)

Κυριακή 15/09
Άντερλεχτ-Αντβέρπ 15:30

Γάνδη-Μαλίν 19:00

Μουσκρόν-Κορτράικ 21:30

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE