ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιτσκοκικό φινάλε στην Αρένα με πέναλτι στο 90+6′!

Χιτσκοκικό φινάλε στην Αρένα με πέναλτι στο 90+6′!

Σε ένα φοβερό παιχνίδι με τρελό ρυθμό και τρία πέναλτι ΑΕΚ και Ομόνοια εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στην Αρένα. Το γκολ της ισοφάρισης για την ΑΕΚ με πέναλτι στο 90+6′ ο Τρισκόφσκι.

Στο 39′ ο Τρισκόφκσι άνοιξε το σκορ με πέναλτι, στο 45+2′ ισοφάρισε η Ομόνοια με Χριστοφή ενώ στο 67′ ήρθε η ανατροπή για το τριφύλλι με γκολ του Ζόρντι Γκόμες. Στο 90+5 η ΑΕΚ κέρδισε και τρίτο πέναλτι και ισοφάρισε σε 2-2 με Τρισκόφσκι.

Α’ Ημίχρονο

Με διάθεση να πιέσει και να επιβληθεί από την αρχή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η ΑΕΚ και έκλεισε την Ομόνοια στα καρέ της στο πρώτο τέταρτο.

Πρώτα απείλησε στο 5′ με όμορφο πλασέ του Χέφελ που πέρασε μόλις έξω και στο 9′ ο Τρισκόφσκι κέρδισε πέναλτι για επικίνδυνο μαρκάρισμα του Λούφτνερ. Ο Ουζόχο όμως είχε άλλη άποψη και απέκρουσε την όχι και τόσο καλή εκτέλεση του Τρισκόφσκι κρατώντας το 0-0.

Τρία λεπτά μετά η ΑΕΚ είχε ακόμα μια τριπλή ευκαιρία όμως ο Ουζόχο και πάλι έκανε φοβερή επέμβαση στο σουτ του Γιάννου.

Οι πράσινοι απείλησαν με γρήγορες αντεπιθέσεις πρώτα στο 7′ με κοντινή προβολή του Ματ, στο 19′ με συρτό πλασέ του Τιάγκο ενώ στο 21′ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γκονζάλεθ στην περιοχή όμως ο ρεφ Γιώργος Νικολάου έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η Ομόνοια ξεθάρρεψε μετά το 20′ και απείλησε ξανά στο 26′ με την κοντινή προβολή του Χριστοφή να φεύγει μόλις έξω ενώ δύο λεπτά μετά ο Λούφτνερ σκόραρε όμως ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ κι έτσι ακυρώθηκε το γκολ.

Στο 38ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Κούσουλου στον Κάσες και ο Τρισκόφσκι αυτή τη φορά δεν λάθεψε και νίκησε τον Ουζόχο γράφοντας το 1-0 στο 39′!

Η Ομόνοια απείλησε στο 44′ με Χριστοφή όμως το σουτ του σταμάτησε σώμα αμυντικού όμως στο 45+2′ Τιάγκο και Ματ έκρυψαν την μπάλα με τον Χριστοφή να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-1 και τον ρεφ να σφυρίζει τη λήξη!

Β’ Ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε στην επανάληψη η Ομόνοια και απείλησε πρώτα με την κεφαλιά του Ματ στο 47′ που δεν βρήκε στόχο ενώ δύο λεπτά μετά ο Τόνιο έκανε φοβερή απόκρουση σε διαγώνιο πλασέ του Εζρά.

Η ΑΕΚ πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και στο 65′ απείλησε με τον Τρισκόφσκι να βγαίνει μόνος μέσα στην περιοχή όμως ο εκπληκτικός Ουζόχο του είπε όχι με φοβερή επέμβαση.

Η Ομόνοια αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά μετά στο 67′, έφτασε στην ανατροπή με τον Ζόρντι Γκόμεθ μετά από ακόμη ένα ωραίο συνδυασμό και τον Ματ να του δίνει έτοιμο γκολ σε κενή εστία!

Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα όμως δεν μπορούσε να διαπεράσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της Ομόνοιας.

Μάλιστα οι πράσινοι απείλησαν στο 81′ με τον Βίτορ Γκόμες όμως το σουτ του από καλή θέση πέρασε έξω.

Η ΑΕΚ προσπάθησε με κάποια μακρινά σουτ και πλαγιοκοπήσεις να γίνει απειλητική όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 90+6′ με την ΑΕΚ να κερδίζει τρίτο πέναλτι και ο Τρισκόφσκι να το εκτελεί εύστοχα για το 2-2.

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ, Πλάνας, Ραούλ (62΄ Ακοράν), Τέτε, Σάστρε, Κάσες (76΄ Φιόλιτς), Χέφελ, Τρισκόφσκι, Γιάννου (86΄ Φλοριάν)

Ομόνοια: Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέζιακς, Κούσουλος, Γιόρντι Γκόμες, Τιάγκο, Χριστοφή (72΄ Βίτορ Γκόμες), Εζρά (88΄ Τζιωνής), Νταρμπισάιαρ (71΄ Μίκου)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top