Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Όπως γνωατοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16/9, η Ομόνοια έχει ζητήσει το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ.

Τα λάθη της διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ομόνοια, οδήγησαν τη διοίκηση της Ομόνοιας στο να καταγγείλει τον Κύπριο ρεφ, αλλά συνάμα να προβεί από τώρα, με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στο να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE