ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ΑΠΑΝΤΗΣΗ της διοίκησης στη δήλωση «Πούρσα» και στην κριτική – Τι γίνεται με Φουστάρ

Η… ΑΠΑΝΤΗΣΗ της διοίκησης στη δήλωση «Πούρσα» και στην κριτική – Τι γίνεται με Φουστάρ

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM, όπου αναφέρθηκε στον απόηχο της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και όχι μόνο…

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Υπήρχε τρομερή πίεση και τρομερό άγχος για τη νίκη. Η τύχη μας χαμογέλασε στο τέλος. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή μετά το άσχημο ξεκίνημα, τώρα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα. Ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος, κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας.

Τι βοήθησε για να φτάσετε στη νίκη; «Νομίζω πως αυτό που βοήθησε, είναι η υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών και η παρουσία του κόσμου, ο παράγοντας έδρας, θεωρούμε ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την γκρίνια που υπήρξε προς το πρόσωπο του προπονητή και την δήλωσή του: «Υπήρχαν μεμονωμένα περιστατικά. Πρέπει να λειτουργούμε όλοι κάτω από πίεση και αυτό να βγαίνει σε καλό. Η Νέα Σαλαμίνα έχει πίεση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να κάνουμε την πίεση πιο παραγωγική. Είχε πίεση ο προπονητής και το έβγαλε αυτό στη διάσκεψη. Ελπίζουμε πως αυτή η νίκη θα μας αποφορτίσει από την πίεση που υπήρχε, και πως αυτό θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την δήλωση του κ. Πουρσαϊτίδη την περασμένη ομάδα («η Νέα Σαλαμίνα είναι καλύτερη από πέρσι, έχουμε περισσότερο βάθος») σε σύγκριση με την χθεσινή που ανέφερε πως στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην κατηγορία: «Έχει διαφορά, ναι, έχει όμως και εξήγηση. Ο προπονητής ήθελε πάρα πολύ το αποτέλεσμα, πιστεύει στο υλικό που υπάρχει και πιστεύει όπως αν η ομάδα αποκτήσει ομοιογένεια θα έρθουν κι άλλα σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που ήθελε να πει είναι ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τις πιο κάτω θέσεις, για να μην παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Όταν οι παίκτες μας είναι ήρεμοι, θεωρούμε πως έχουμε την ομάδα να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν βάζουμε στόχους. Στόχος είναι να παίζουμε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Έγινε κριτική προς τον προπονητή: «Δεν έχουμε θέμα να γίνεται κριτική. Θέλουμε όμως να στηρίξει ο κόσμος τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Η μεγάλη μερίδα του κόσμου στηρίζει την ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βελτιώνεται».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και το ότι είναι αήττητος: «Και αήττητος να μην ήταν, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι παραδοσιακή ομάδα α’ κατηγορίας, και θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, το κλίμα αντιστρέφεται 100%».

Για τον Φουστάρ και τον Σαν Ρομάν: «Θα είναι εκτός περίπου 1,5 μήνα. Έχει περάσει από χειρουργείο για να μην χάσουμε άλλο χρόνο. Βασιστήκαμε πάνω του τη φετινή περίοδο. Πρέπει να καλύψουμε το χρόνο. Δεν είναι στο 100% ο Σαν Ρομάν, όμως για αυτά τα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε δείγματα μεγάλου ποδοσφαιριστή και μας χαροποίησε ιδιαίτερα».

Διαβάστε επίσης: 

Kαλά έκανε και ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ τους Σαλαμιναίους ο «Πούρσα»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top