Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάπουτσος

Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάπουτσος

Το καλοκαίρι που πέρασε, εξελέγη στην προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου ο Γιώργος Πάπουτσος μετά από επτά χρόνια και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την εκλογή, θεωρώντας πως πρόκειται για «ξαναζεσταμένο φαγητό».

Μέχρι στιγμής πάντως και με το πέρας τριών αγωνιστικών, έχουν γίνει αρκετά (σοβαρά και… κραυγαλέα) λάθη από κάποιους διαιτητές και θα πρέπει να αναλάβει άμεσα δράση ο νέος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ., για να φτιάξει κάπως η κατάσταση ενόψει της συνέχειας, αλλιώς δεν θα γλιτώσει ούτε αυτός το δικαιολογημένο «κράξιμο» από τον κόσμο που… μπούχτισε τόσα χρόνια να βλέπει το ίδιο έργο και απλά να αλλάζουν που και που οι «πρωταγωνιστές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.