ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας για αγοράκι 9 ετών- Ο 39χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι και το άρπαξε- Έκανε το λάθος όμως και τον συνέλαβαν

ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας για αγοράκι 9 ετών- Ο 39χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι και το άρπαξε- Έκανε το λάθος όμως και τον συνέλαβαν

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17/9 στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός πατέρας, εισέβαλε στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του και με τη βία άρπαξε τον 9χρονο γιο του και απομακρύνθηκε, οδηγώντας το διπλοκάμπινο όχημα του, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία αφού η μητέρα κατήγγειλε την υπόθεση και αμέσως δόθηκε οδηγία στα οδοφράγματα καθώς εκφράστηκαν φόβοι πως ίσως ο 39χρονος διαφύγει στα κατεχόμενα.

Τελικά ο 39χρονος, ο οποίος και καταζητείτο, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό σταθμό Πάφου για  να παρουσιαστεί για άλλη υπόθεση όπου και έγινε η σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE