ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέψεις των οργανωμένων του Παναθηναϊκού για… ΑΠΟΧΗ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σκέψεις των οργανωμένων του Παναθηναϊκού για… ΑΠΟΧΗ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σοβαρά εξετάζουν το ενδεχόμενο να απέχουν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που ακόμα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα εισιτήρια για το ματς εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων.

Ένα καζάνι που βράζει φαίνεται πως είναι αυτή την ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά και την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας τους και την ντροπιαστική ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Στις τάξεις τους επικρατεί αποτροπιασμός μετά το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα που απλά έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των αποφάσεων του Γιάννη Αλαφούζου.

Μπορεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην πήραν κάποια απόφαση προκειμένου να αλλάξουν το κλίμα και άπαντες να διατηρήθηκαν στις θέσεις τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί από την πλευρά τους δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Έτσι, πολλά κλαμπ εντός και εκτός Αθήνας, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να απέχουν από το ματς της Κυριακής, κάτι που φυσικά εφόσον συμβεί θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, φαίνεται πως η κατάσταση έχει φτάσει για εκείνους στο απροχώρητο και αυτός είναι και ο λόγος που τα κλαμπ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όλα αυτά, βεβαίως, την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς των πράσινων δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Φαίνεται όμως η κρισιμότητα της κατάστασης στον σύλλογο είναι αυτή που προέχει.

Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο μετά την ολοκλήρωση του τελικού του τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» να διαδηλώσουν έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια, πριν δηλαδή τη σέντρα, να αποχωρήσουν.

Έτσι και θα εκφράσουν την πολύ έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην ομάδα και παράλληλα δεν θα υπάρξει περίπτωση επεισοδίων που θα προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα στον σύλλογο.

Ενδεικτικό των σκέψεων που υπάρχουν από την πλευρά των οργανωμένων είναι το γεγονός πως παρά το ότι τα εισιτήρια του ντέρμπι κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης, ακόμα τα κλαμπ δεν τα έχουν παραλάβει καθώς περιμένουν να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Αυτό αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της Τετάρτης και το πιθανότερο είναι μετά να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top