ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψάχνεις για την πιο φθηνή βενζίνη; Μαζέψαμε τα πρατήρια με τις πιο χαμηλές τιμές – Στο €1,14 η καλύτερη τιμή

Ψάχνεις για την πιο φθηνή βενζίνη; Μαζέψαμε τα πρατήρια με τις πιο χαμηλές τιμές – Στο €1,14  η καλύτερη τιμή

Στα «ύψη» εκτοξεύθηκε τις προηγούμενες μέρες η τιμή του πετρελαίου με τους καταναλωτές να φοβούνται για άμεσες αυξήσεις στις τιμές των πρατηρίων. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί, με τη βενζίνη να συνεχίζει πωλείται γύρω στο  €1,18- €1,19 (μέση τιμή  €1,186).

 Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Βέβαια υπάρχουν αυξομειώσεις από πρατήριο σε πρατήριο και από πόλη σε πόλη, με την φθηνότερη τιμή πώλησης της αμόλυβδης 95 οκτανίων Παγκύπρια να βρίσκεται στο €1,144 σε πρατήριο της Λευκωσίας. (Λεωφόρος Αμμοχώστου 57 στην Παλλουριώτισσα).

Ακολουθεί η Πάφος με τέσσερα πρατήρια να πωλούν την βενζίνη προς €1,158, ενώ στο €1,169 ανεβαίνει η τιμή στο φθηνότερο πρατήριο της Λεμεσού.

Στα ίδια επίπεδα περίπου και πιο συγκεκριμένα στο €1,168 το πιο φθηνό πρατήριο στην επαρχία Λάρνακας (βρίσκεται στα Πυργά) ενώ για την πόλη του Ζήνωνα στη Δεκέλεια η πιο χαμηλή τιμή στο €1,175.

Τέλος στην επαρχία Αμμοχώστου με €1,169 μπορείς να ανεφοδιάσεις το όχημα σου από πρατήριο στη Σωτήρα και €1,184 και €1,186 σε  Αυγόρου και Δερύνεια αντίστοιχα.

Αναφορικά με τους φόβους για μεγάλη- άμεση- άνοδο των τιμών, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, καθώς από τη μια οι τιμές το τελευταίο διήμερο έχουν πέσει, αφού αυτή τη στιγμή το αμερικανικό αργό διαπραγματεύεται στα  $58,29 και το BRENT στα $62,75 σημειώνοντας πτώση τις τελευταίες 48 ώρες που φτάνει το 10%. Από την άλλη τα συμβόλαια (αν έχουν αγοραστεί ποσότητες) με τις αυξημένες τιμές είναι για παράδοση με καθυστέρηση τουλάχιστον 3-4 εβδομάδων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΤΉΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΠΑΦΟΣ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top