ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτός ΣΦΥΡΙΖΕΙ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Αυτός ΣΦΥΡΙΖΕΙ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο 34χρονος Γερμανός διαιτητής Σάσα Στέγκεμαν ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο (22/9, 20.30) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Το ΠΑΟΚ – Άρης θα «σφυρίξει» ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου).

ΗΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την 4η αγωνιστική της Super League και το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός την Κυριακή (22/9, 20.30) θα διευθύνει ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν. Ο 34χρονος με τα 34 ματς σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα (φέτος διηύθυνε το Λειψία – Μπάγερν) θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάικ Πίκελ και Φρέντεικ Άσμουθ. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Για το Video Assistant Referee ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές. Στο VAR θα είνα ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών). Παρατηρητής θα είναι αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα.

Από εκεί και πέρα, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης την Κυριακή (22/9, 18.30) θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δω/σου). Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας) – Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), ενώ τέταρτος ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και ως AVAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

powered by Rubicon Project
Στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/9, 20.00) επελέγη ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών) και Πέτρο Πάτρα (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), στο VAR ο Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας) και AVAR ο Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας).

Photo credits: Ap Images

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top