ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρή η έγκυος νύφη λίγα λεπτά πριν την τελετή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρή η έγκυος νύφη λίγα λεπτά πριν την τελετή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας ο γαμπρός, για την ομορφότερη μέρα στη ζωή του ζευγαριού, ωστόσο η μοίρα τους έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την Κυριακή (15/09), όταν η 30χρονη νοσηλεύτρια στο επάγγελμα Jessica Guedes βρισκόταν μέσα στη λιμουζίνα που θα την οδηγούσε στην εκκλησία που την περίμενε ο 31χρονος αγαπημένος της, Υπολοχαγός της Πυροσβεστικής Flavio Gonçalvez. Δεν έφτασε όμως ποτέ εκεί αφού εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρή.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πιο πριν, καθώς η 30χρονη ετοιμαζόταν για το γάμο και ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ζαλάδες. Η οικογένεια της θεώρησε ότι όλα αυτά προέρχονταν λόγω του άγχους της για την τελετή.

 

Στη φωτογραφία πάνω, η Τζέσικα λίγο πριν μπει στη λιμουζίνα για να τη μεταφέρει στην εκκλησία...

Δυστυχώς, η νύφη έπασχε από προεκλαμψία και κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο έξω από την εκκλησία. Αμέσως ο οδηγός άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε στο Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα οι γιατροί ανακοίνωσαν στον 31χρονο σύντροφό της που έτρεξε στο πλευρό της, ότι η Jessica ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το μωρό που κυοφορούσε η 30χρονη, αφού διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο τη μικρή Σοφία (μόλις 29 εβδομάδων) με το βρέφος να γεννιέται μόλις 935 γραμμάρια και να έχει ύψος 34 εκατοστά ενώ θα παραμείνει στην εντατική νεογνών για τουλάχιστον 2 μήνες (βλ. φωτό κάτω).

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε ο 31χρονος Flavio σε έντυπο της Βραζιλίας:

«Ανησυχούσα γιατί περίμενα ώρες στην εκκλησία. Ξαφνικά ένας ξάδελφος της συντρόφου μου ήρθε και μου ανακοίνωσε ότι λιποθύμησε. Αμέσως έτρεξα κοντά της, άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου, είχε συνέλθει και μου μίλησε. ‘Όλα είναι καλά, απλά έχω πόνους στον αυχένα’ μου είπε. Αμέσως την έβαλα στο αμάξι και της έδωσα τις πρώτες βοήθειες, καλώντας και τους άλλους πυροσβέστες συναδέλφους μου που βρίσκονταν στην εκκλησία ως καλεσμένοι»

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου ανέφεραν στον 31χρονο ότι υπέστη εγκεφαλικό και δυστυχώς ήταν κλινικά νεκρή, ενώ θα έκαναν προσπάθεια να σώσουν το παιδί τους.

«Μοιάζει σαν να είμαι σε μια θλιβερή ταινία, και όλο κλαις, κλαις, κλαις,  αλλά φεύγεις από την κινηματογραφική αίθουσα γνωρίζοντας ότι ήταν απλώς μια ταινία. Ωστόσο, στην περίπτωσή μου, η ταινία δεν θα τελειώσει ποτέ, και η τραγωδία μου θα συνεχιστεί για πάντα» ήταν τα λόγια του 31χρονου Flavio.

H οικογένεια σεβάστηκε την επιθυμία της Jessica να δωρίσουν τα όργανά της και είπαν το τελευταίο αντίο στην 30χρονη την Τρίτη 17/9.

Συγκινητική και η κίνηση συναδέλφων του 31χρονου χαροκαμένου πλέον πατέρα που κάλυψαν τα έξοδο της κλινικής όπου μεταφέρθηκε η 30χρονη. Μέσα σε λίγες ώρες μαζεύτηκαν περισσότερα από 20.000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top