ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Σε κώμα 23χρονος μετά από πτώση- Δραματική έκκληση της οικογένειας του για βοήθεια

ΚΥΠΡΟΣ: Σε κώμα 23χρονος μετά από πτώση- Δραματική έκκληση της οικογένειας του για βοήθεια

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές 23χρονου στην Κύπρου, αφού μετά από πτώση του στο έδαφος, παραμένει σε κώμα, με την οικογένεια του να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και να ζητά βοήθεια, ώστε ο 23χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του.

 Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για τον  James Coltherd-Walls, ο οποίος μια νύχτα του Αυγούστου επιστρέφοντας στο χώρο που διέμενε μετά από ξενύχτι, αποκοιμήθηκε στο μπαλκόνι. Όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι είχε κλειδωθεί έξω και προσπάθησε να σκαρφαλώσει στην ταράτσα διπλανού υποστατικού. Δυστυχώς όμως έπεσε από ύψος περίπου 4 μέτρων με το κεφάλι στο έδαφος και αμέσως έχασε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και παρά το γεγονός ότι δεν έφερε ούτε ένα μώλωπά, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Εισήχθη στο χειρουργείο όπου και οι γιατροί προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία  Χωρίς την επέμβαση  ο 23χρονο πιθανότατα θα είχε πεθάνει την νύχτα της 16ης Αυγούστου.

Από τότε και εδώ και ένα μήνα νοσηλεύεται σε κώμα, με την οικογένεια του να απευθύνει έκκληση ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 30.000 περίπου χιλιάδων ευρώ, ώστε ο James με ειδικό αεροσκάφος-ασθενοφόρο μεταφερθεί πίσω στο Brighton της Αγγλίας όπου και διέμενε.

Στο πλευρό του νεαρού βρίσκονται η μητέρα του Julie, η κοπέλα του Cherish καθώς και ένας φίλος της οικογένειας. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ρεπορτάζ βρετανικής ιστοσελίδας η μητέρα του 23χρονου είναι κυριολεκτικά ράκος, αφού δεν περίμενε ότι θα συναντήσει σε τέτοια κατάσταση τον γιο της.

Όπως μεταδίδεται η μητέρα του Julie είναι απεγνωσμένη και θέλει το παιδί της να επιστρέψει στην Αγγλία, ωστόσο χρειάζεται μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών  μαζί με το ειδικό ασθενοφόρο-αεροσκάφος ώστε ο James να επιστρέψει με ασφάλεια στην Αγγλία.

Κάτι τέτοιο είναι προγραμματισμένο για σήμερα Πέμπτη 19/9 σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειας που ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν ώστε ο James να δώσει τη μάχη του για να επανέλθει. «O James μπορεί να ξυπνήσει αύριο, μπορεί και σε τρεις μήνες. Τα σημάδια είναι θετικά, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποια μόνιμη βλάβη» αναφέρει άτομο κοντά στην οικογένεια.

Σημειώνεται παράλληλα ότι είναι το δεύτερο πολύ σοβαρό περιστατικό που  βιώνει η οικογένεια καθώς και ο αδελφός του James, ο 20χρονος George υπέστη τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό όταν του επιτέθηκαν από πίσω και χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο πριν από δύο χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top