Επιτυχής η εμπορική ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – Χάιφα

Επιτυχής η εμπορική ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – Χάιφα

strong>Σημαντική ώθηση στο εμπόριο της Κύπρου έδωσε η νέα εμπορική ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – Χάιφα, που λειτούργησε η Salamis Lines, με το Rο/Rο πλοίο "AKRITAS" και ως εκ τούτου τα δρομολόγια θα συνεχιστούν κάθε εβδομάδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

br />Η Salamis Lines αναφέρει ότι «τους έξι μήνες λειτουργίας της, η νέα αυτή γραμμή αποδείχθηκε πολύ επιτυχής και χρήσιμη για τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος την αγκάλιασε και τη χρησιμοποίησε για τις εμπορικές του δραστηριότητες».

Εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον επιχειρηματικό κόσμο για την ανταπόκριση του, διαβεβαιώνοντας ότι «θα συνεχίσει τη λειτουργία αυτής της γραμμής κάθε βδομάδα, στηρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων».

strong>Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.