ΚΥΠΡΟΣ

Oι δηλώσεις μετά την κλήρωση απο τους δύο αιώνιους

Oι δηλώσεις μετά την κλήρωση απο τους δύο αιώνιους

Μετά το τέλος της κλήρωσης για το Κύπελλο και το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων που ανέδειξε η κλήρωση ο εκπ Τύπου της Ομόνοιας και ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ανέφεραν

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε πως η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στο ΑΠΟΕΛ «Η τύχη έφερε αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα είναι δυο παιχνίδια που ο ουδέτερος φίλαθλος θα καθίσει και να τα απόλαυσει. Νομίζω είναι δεδομένο ότι θα κριθεί η πρόκριση στις λεπτομέρειες και ενδεχομένως αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη να προκριθεί. Δείξαμε στα δυο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ  ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο Κύπελλο, αφού και στα δυο ήμασταν καλύτεροι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Κύπελλο. Θα χρειαστεί να είμαστε παρά πολύ καλοί για να περάσουμε. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και θέλουμε να περάσουμε στον τελικο»

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Χάρης Φωτίου ανέφερε στην δήλωση του που ακολούθησε της κληρωσης «Θέλω να ευχαριστήσω την Κόκα Κόλα για την στήριξη στον θεσμό. Να καλωσορίσω την Ομόνοια σαν οικοδεσπότης του πρώτου αγώνα. Όσο και αν ακούγεται παράξενο, όλοι οι παράγοντες ζουν και αναπνέουν για τέτοια παιχνίδια. Δεν μας βρίσκει απογοητευμένους η κλήρωση, είναι ευχάριστο να κληρώνονται δύο ομάδες που συνθέτουν το ελ κλάσικο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. Απ’ εκεί και πέρα, διατηρεί την ομάδα σε εγρήγορση όταν αντιμετωπίζει την Ομόνοια. Σίγουρα μόνο καλό μπορεί να κάνει, να δώσει σοβαρότητα και επαγρύπνηση που πρέπει να υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ. Εύχομαι να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, με γεμάτο γήπεδο. Να καλέσουμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε στον τελικό»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top