ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΑΣΙΝΟ το ντέρμπι με «κτύπημα» Τιάγκο!

ΠΡΑΣΙΝΟ το ντέρμπι με «κτύπημα» Τιάγκο!

Με γκολ του Τιάγκο στο 50ο λεπτό η Ομόνοια πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα και έφτασε τους 10 βαθμούς σε 4 αγώνες! Καλή εμφάνιση από τους πράσινους που είχαν και πάλι σε μεγάλη μέρα τον Ουζόχο, ενώ ο Απόλλωνας αν και είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Α’ Ημίχρονο

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο η Ομόνοια ήταν η ομάδα που πήρε τα ηνία του αγώνα ενώ ο Απόλλωνας με τους ταχύτατους Καρ, Πίττα και Γιαννιώτα (κυρίως) προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στο 17ο λεπτό ο Γιαννιώτας βρέθηκε σε θέση βολής μετά από λάθος του Λούφτνερ όμως το πλασέ του από πολύ καλή θέση πέρασε μόλις έξω. Στα επόμενα λεπτά η Ομόνοια απάντησε στο 19′ με τα δύο σουτ του Τιάγκο να σταματούν σε σώματα αμυντικών και το τακουνάκι του Γκόμες να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Μολ.

Μετά το 25′ ο Απόλλωνας κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα γκολ χωρίς να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία ενώ η Ομόνοια προσπάθησε να κτυπήσει στον κενό χώρο με Εζρά.

Τα λάθη στην μεσαία γραμμή της Ομόνοιας επέτρεψαν στον Απόλλωνα να ανανεώνει συνεχώς επιθέσεις όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Ορεξάτα μπήκε στο Β’ ημίχρονο η Ομόνοια και αφού πρώτα απείλησε στο 49′ με το πλασέ του Ντάρμπισαιαρ και την απόκρουση του Μολ, ένα λεπτό μετά στο 50′ ήρθε το γκολ από τον Τιάγκο. Ο Λέζιακς με… φοβερό πλάγιο έβγαλε τον Εζρά σε θέση βολής, ο Μολ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τιάγκο με πλασέ από το πέναλτι άνοιξε το σκορ!

Η Ομόνοια συνέχισε να είναι… φωτιά στο επιθετικό κομμάτι και πλησίασε σε δεύτερο γκολ όμως στο 57′ ο Ντάρμπισαιρ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία μετά από ασταθή απόκρουση του Μολ στέλνοντας την μπάλα έξω από τα δύο μέτρα.

Ο Απόλλωνας ανέβασε ρυθμούς και στο 58′ ο Γιαννιώτας έκανε ωραία κίνηση και πλασέ από αριστερά όμως ο Ουζόχο απέκρουσε με δυσκολία. Στο 69′ ο Γκακπέ, που πέρασε ως αλλαγή είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία όμως ο Ουζόχο και πάλι φώναξε παρών με αποκρούσεις σε κοντινό πλασέ και κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα με την Ομόνοια να οπισθοχωρεί και απείλησαν πρώτα με το σουτ του Ζελάγια στο 76′ και τρία λεπτά μετά με την κεφαλιά του Γκακπέ όμως οι προσπάθειες τους ήταν άστοχες.

Στο 89ο λεπτό και πάλι ο Ουζόχο είπε «όχι» σε κεφαλιά του Ζελάγια από πλάγια ενώ ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει και να ανανεώνει επιθέσεις.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και η Ομόνοια πήρε το τρίποντο φτάνοντας τους 10 βαθμούς σε 4 ματς.

Ομόνοια: Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέζιακς, Βίτορ Γκόμες, Γκόμεθ, Τιάγκο, Χριστοφή (70′ Χουμποτσάν), Εζρά (71′ Κακουλής), Νταρμπισάιαρ (90+2′ Ντάρμπισαιαρ)

Απόλλων: Μολ, Αγκίρε, Σελίμοβιτς, Γιούστε, Πέδρο, Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας, Πίττας (72′ Σαρδινέρο), Καρ (61′ Γκακπέ), Ζελάγια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top