ΔΙΕΘΝΗ

Έπεσε ο Ναδάλ

Έπεσε ο Ναδάλ

Στο έδαφος βρέθηκε ο Ραφαελ Ναδαλ κάνοντας τους πάντες να ανησυχήσουν

Ο αριστερόχειρας Ισπανός βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όταν πάτησε άσχημα το αριστερό του πόδι και έπεσε κάτω. Έμεινε, μάλιστα, στο έδαφος αρκετά λεπτά και στη συνέχεια έβαλε πάγο στον αστράγαλό του. Η προπόνηση, φυσικά, διακόπηκε, όμως δεν φάνηκε το πρόβλημα να είναι πολύ σοβαρό.

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του παίκτη. "Ο αστράγαλος φαίνεται εντάξει, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα", ήταν τα λόγια του. Ο Ράφα περνάει μπάι τον πρώτο γύρο του Miami Open, που ξεκινάει αύριο, οπότε έχει λίγες μέρες στη διάθεσή του για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Στον δεύτερο γύρο θα παίξει με Νικολάς Αλμάγρο ή Σέργκι Στακόφσκι.

Στο μεταξύ, ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο ανακοίνωσε ότι επιστρέφει τον Ιούνιο (15-21) στο τουρνουά του Queen's (ΑΤΡ 500 από φέτος) μετά από τέσσερα χρόνια και θα προσπαθήσει να συνηθίσει το χόρτο εν όψει Wimbledon. Εκεί θα συναντήσει μεταξύ άλλων τους Άντι Μάρεϊ, Σταν Βαβρίνκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Λέιτον Χιούιτ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top